Tietoa meistä

Näin helppoa se on Näin nopeasti ja kätevästi voit tehdä DNA-pohjaisen kotitestimme. Ylipainoa? Syy saattaa olla geeneissä. Tämä testi antaa sinulle vastauksen. Joskus haluamme vain saada nopeasti vastauksen omaa kehoamme ja terveyttämme koskeviin kysymyksiin. Olenko vai enkö ole? Onko minulla vai eikö minulla ole? YesNo-kotitestit antavat sinulle vastauksen nopeasti ja helposti. Voit itse ottaa näytteen kotona juuri silloin kun itse haluat. Jotkin kotitesteistämme antavat vastauksen jo muutamassa minuutissa. Toiset testit toimivat siten, että lähetät näytteesi maksutta laboratorioomme DNA-analyysia varten. Saat vastauksen muutamassa päivässä kotisivujemme kautta.

Saat vastauksen heti

Verensokeria, kolesterolia, virtsatietulehdusta, varhaista raskautta ja ovulaatiota mittaavat kotitestimme voit tehdä itse milloin ja missä haluat. Testi antaa vastauksen muutamassa minuutissa.

DNA-testi

DNA-testit ovat erittäin luotettavia, ja niissä käytetään hyväksi havaittua tekniikkaa, jota on jo pitkään käytetty terveydenhuollossa. Nyt voit teettää myös tällaiset testit käymättä lääkärissä. Voit ostaa DNA-testimme apteekista tai suoraan kotisivultamme. Testimme ovat aivan yhtä luotettavia kuin terveydenhuollossa käytettävät DNA-testit. Kotitestimme ovat helppoja tehdä: usein riittää näytetikun hipaisu posken sisäpinnalla. Voit lisäksi ottaa näytteen silloin kun itse haluat. Kun olet ottanut näytteen, lähetä se laboratorioomme analyysia varten. Muutaman päivän kuluttua voit hakea testituloksesi kotisivultamme omalla henkilökohtaisella koodillasi, joka toimitetaan pakkauksen mukana. Testituloksesi on täysin anonyymi, ja vain sinulla on mahdollisuus käyttää omaa koodiasi. Kukaan muu ei siis pääse katsomaan testitulostasi. DNA:tasi ei missään tapauksessa käytetä mihinkään muuhun kuin lähettämäsi näytteen tutkimiseen. Me emme myöskään säilytä DNA:tasi. Näyte tuhotaan kuukauden kuluttua riippumatta siitä, oletko hakenut testituloksesi vai et. On myös hyvä tietää, että kaikilla laboratoriossamme työskentelevillä henkilöillä on vaitiolovelvollisuus.   Ainut testi, jota varten sinun on annettava henkilötietosi, on klamydiatesti. Tämä johtuu tartuntatautilaista. Näitä tietoja käsitellään potilasasiakirjoina, joten ne myös säilytetään potilaslainsäädännön mukaisesti.

Valmistaja ja analyysi

Kaikki DNA-testimme on valmistanut Dynamic Code. Juuri heille lähetät kotitestisi analyysia varten. Dynamic Codella on pitkä kokemus laboratorioiden rutiinianalyyseista, ja yritys tekee kaikki analyysit omassa laboratoriossaan. Laboratorio on akkreditoitu standardin ISO/IEC 17025 mukaan, ja laboratorion tarkastuksesta vastaa akkreditoinnin ja teknisen valvonnan laitos (SWEDAC). Se takaa, että laboratorion luotettavuus on vähintään samaa tasoa kuin terveydenhuollossakin. Lue lisää Dynamic Codesta.